Kur vlerësimin dhe fjalën e mirë e merr nga profesionistët e vërtetë…

…Jo vetëm që e ndihesh mirë, por ke edhe një peshë detyrimi dhe përgjegjësie profesionale, kur të vlerësojnë ata që e njohin mirë “zejen e vështirë” të gazetarisë, siç është miku dhe kolegu im i vjetër, gazetari enciklopedist shumëgjuhësh, Dash Frashëri.