“Festa e Rakisë”, më e veçanta, më e bukura e organizuar ndonjëherë në Skrapar!…

“Festa e Rakisë”, më e veçanta, më e bukura e organizuar ndonjëherë në Skrapar!…

 

 

Lajm i marrë nga faqja zyrtare e kryetarit të Bashkisë Skrapar, Adriatik Mema

 

 

Vazhdimësi e traditës dhe zakoneve më të mira të zonës.

 

Promovim i produkteve bio, veçanërisht rakisë, nën tingujt e këngëve të interpretuara me aq pasion nga Dule Malindi dhe Blerina Braka.

 

Ambient i mrekullueshëm festiv që nga fëmijët e kopshteve të qytetit, grupi i valleve të qendrës kulturore të fëmijëve, si dhe grupi polifonik i Skraparit.

Pjesmarrja masive e qytetarëve të shumtë, si dhe vizitorëve nga qytete të tjera, e bëri këtë ditë vërtetë mbresëlënëse, e cila kulmoi me promovimin e librit “Dollia” me autor profesor Sherif Bundo.

 

Faleminderit të gjithëve që me pjesëmarrjen e tyre e bënë këtë ditë të paharruar.

 

 

Faleminderit stafit të Bashkisë për mundin dhe përkushtimin në organizimin e çdo detaji të kësaj ditë festive!…

 

Adriatik Mema