Gllavë, Tepelenë…

Gllavë, Tepelenë…

 

 

…Ballkoni ku mund të shikosh hapësira përpara  drejt perëndimit deri në gadishullin e Karaburunit dhe ishullin e Sazanit.

 

Vendi më strategjik ku janë bërë luftëra për influeca nga fqinjët.

 

Dikur, në komunizëm, ishte një nga pikat kryesore të Jugut të Shqipërisë, ku merrnin valë televizorët bardh e zi.

 

Sot, fatkeqësisht, një zonë e braktisur dhe e harruar!….

 

 

Postim i mikut dhe bashëpunëtorit të “Orakujve të Tomorrit”, Kastriot Malo