Kot nuk shkruante Çajupi…

Kot nuk shkruante Çajupi…

 

Burrat nën hije,

Lozin kuvendojnë,

Pika që s’u bie,

Që nga gratë rrojnē… 

 

 

Ja dy pamje për respektin ndaj gruas që nuk kanë nevojë për koment:

 

 

E para, në Skrapar dhe e dyta, në Kurvelesh…