Mihal Gjergji: Familjet e mëdha dhe një fund banal, që nuk e mendonin kurrë t’iu ndodhte!…

Mihal Gjergji: Familjet e mëdha dhe një fund banal, që nuk e mendonin kurrë t’iu ndodhte!…

 

Familjet e mëdha ngjajnë me perandoritë; lindin, lulëzojnë, dhe nga lartësitë ku janë ngjitur përjetojnë rrënimin e ngadaltë, gjersa shuhen e mbeten një kujtim i largët.

 

 

“Kijamet i madh u bë

Në prag të Gjolekës-ë

Vrau nëna djalin-ë

Ç’pati putana me të?!”