Nga Arkivat e Korçës: 1909, Myftar agai nga Sevrani, krushqi me mborjarët

 Nga Arkivat e Korçës: 1909, Myftar agai nga Sevrani, krushqi me mborjarët

 

Gazeta “Korça” 22 vjesht II, 1909

 

Myftar aga nga Sevrani i cili më përpara ka qenë komandant i Xhandarmërisë së Korçës për të martuar të birin që pat zënë të bijën e Mustafa efendi Mborjes urdhëroi këtu (në Korçë) bashkë me dhëndrin, zotin Kadri i cili ka qenë Kajmekam në Leskoviq, Tepelenë, Vlorë dhe gjetkë.

 

Myftar aga si mori të renë, pardje u kthye në Përmet.

 

I urojmë gaz dhe martonjësit u trashëgofshin.

 

 

Marrë nga Website  “Rrëfime nga Korça”