19 Mars, Festa e Baballarëve! Nderim e respekt në këtë ditë për të gjallë dhe për të vdekur!

19 Mars, Festa e Baballarëve! Nderim e respekt në këtë ditë për të gjallë dhe për të vdekur!

Festa e Babait është një ndër nderimet më të kremtuara në botë dhe ka lindur si një sensibilizim i shoqërisë për rolin e babait në familje, që, për hir të së vërtetës, kohët e fundit e ka humbur paska vëmendjen. Festa e babait ka një datë fikse, 19 Marsi.

 

Respket e nderim për baballarët që nuk rrojnë më, po që punuan aq shumë për mirëqenien e familjes dhe të mirën e vendit, respekt e nderim edhe për baballarët e sotëm që vazhdojnë të punojnë duke sakrifikuar dhe nga shendeti për një familje dhe shoqëri të shëndetshme, të mirë e të qytetëruar.