Kush do t’i shërojë këto plagë që iu hapën Tomorrit!?…

Kush do t’i shërojë këto plagë që iu hapën Tomorrit!?…

Tomorri rënkon dhe do të rënkojë me shekuj nga ato plagë që mori në trup nga marrëzia, makutëria dhe babëzia e disa njerëzve që ende na dalin çdo natë në ekranet e televizonëve të tyre pa pikë turpi dhe pa pikë pendese për atë që kanë bërë.

A do të ketë ndëshkim e mallkim për ta?!

 

Nga Abas Aliu, jo(!)… Aty ishte, i pa dhe s’bëri gjë!…

 

Ndëshkimi pritet nga Dodona Mëmë pellazgjike, si Zot i vërtetë i këtij mali!…

 

Zëntë mallkimi dhe u bëftë!…