Restorant San Nikola – Durrës

Restorant San Nikola – Durrës

Ejani në restorantin tonë, ku do të gjeni të gjitha llojet e gatimeve të detit me peshk të freskët, që sjellin dy herë në ditë peshkatarët e zonës, si dhe specialitete të tjera të kuzhinës tradicionale shqiptare dhe italiane!

 

E gjeni lehtë, jo më shumë se 7 – 8 metra nga këmbëza e Urës së Dajlanit në dalje, drejt rrugës së Plazhit, në të djathtë, 70 metra larg detit.

 

Është një restorant familjar, me një territor të gjelbëruar, me parkim dhe mjedise të tjera argtimi për fëmijët.

 

Kuzhina dhe restoranti ynë ka një menaxhim të thjeshtë familjar. Aty, krahas ushqimeve të shijshme dhe të freskëta, do të gjeni një shërbim të shpejtë, të kulturuar, shumë miqësor dhe shumë të përzemërt nga i gjithë personeli.

 

Nuk mund t’u themi më shumë:

Ejani, provojeni, nuk do të ngeleni të zhgënjyr, madje besojmë se do të bëhemi  miq të mirë, preferencialë dhe të përhershëm bashkë!

Mirë se të vini!

 

Kontaktet tona:

Cel: 0694892258

Facebook: Bar Restorant Shen Nikola

Istagram: Restorant_shen_ Nikola