EcoEnergi: “S’ke pse heziton, kur faturën tënde të energjisë elektrike e paguan Dielli”!…

EcoEnergi: “S’ke pse heziton, kur faturën tënde të energjisë elektrike e paguan Dielli”!…

Përpjekjeve tona për zhvillimin dhe implementimin e mënyrës revolucionare, shumë të përparuar dhe ekonomikisht shumë të suksesshme të prodhimit të energjisë elektrike nëpërmjet impianteve diellore i është shtuar edhe  ProCredit Bank, si një motor i mështetjes financiare nëpërmjet kredive për qytetarët dhe bizneset shqiptare.

Ka qenë i papërshkrueshëm dhe emocionues takimi i këtyre ditëve i EcoEnergi me këtë partner strategjik të fuqishëm.

Qytetarë dhe biznesmenë, mos hezitoni, kur faturën e energjisë elektrike dhe interesat bankare ua paguan Dielli!